dr. sc. Drago Martinović

  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider

Najave

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Fra Petar Sesar

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Press clipping

Arhiva

Powered by mod LCA

Dokumenti

TELEVIZIJA – NAJMOĆNIJI MEDIJ DANAŠNJICE (2) Ispis
Petak, 17. lipnja 2011.

Ovih dana vijest koja je preplavila medije, a riječ je o najmoćnijem mediju današnjice,  je da se u ponedjeljak, 20. lipnja prema nalogu Regulatorne agencije za komunikacije (RAK), a zbog neizmirenih dugovanja prema RAK-u, biti ugašen signal Hercegovačke televizije (HTV) sa sjedištem u Mostaru, čiji su djelatnici već više od godinu dana u generalnom štrajku.

Više...
 
MEDIJSKE STUDIJE znanstveni časopis Fakulteta političkih znanosti i Hrvatskog komunikacijskog društva Ispis
Nedjelja, 05. lipnja 2011.

Fakultet političkih znanosti Zagreb i Hrvatsko komunikacijsko društvo zajedno su pokrenuli novi znanstveni časopis Medijske studije koji će kao dvojezična publikacija izlaziti dva puta godišnje. Medijske studije obuhvatit će svu cjelinu i bogatstvo istraživanja na području medija, medijskih fenomena, novinarstva i odnosa s javnošću. Časopis je namijenjen svima koji se bave istraživanjem medija i medijskim studijama ne samo u Hrvatskoj i regiji već i na međunarodnoj razini. Ovaj se časopis od svih sličnih publikacija razlikuje jedinstvenim i razvidnim pristupom u uređivanju i recenziranju.

 
„Mediji i komunikacijska aktivnost mladih“ Ispis
Četvrtak, 02. lipnja 2011.

U časopisu za istraživanje medija i društva „Medijski dijalozi“ broj 9 nalazi se znanstveni rad „Mediji i komunikacijska aktivnost mladih“ koji sam radio s kolegicama mr. sc. Meri Maretić i mr. sc. Josipom Caktaš iz Splita.

Više...
 
„ULOGA MASOVNIH MEDIJA U SLOBODNOM VREMENU DJECE“ Ispis
Utorak, 31. svibnja 2011.

„Uloga masovnih medija u slobodnom vremenu djece“ naziv je Znanstvenog rada koji sam predstavio na Znanstvenom skupu "IV. Crnogorski medijski dijalozi" održanom u Bijelom Polju (Crna Gora) od 27. – 29. svibnja 2011.

Više...
 
Održan međunarodni znanstveni skup „IV. Crnogorski medijski dijalozi“ Ispis
Ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

U Bijelom Polju (Crna Gora) u organizaciji NVU “Elit”, časopisa “Medijski dijalozi“ i Radija Bijelo Polje proteklog vikenda (27. – 29. svibnja 2011.) održan je Međunarodni znanstveni skup „IV. Crnogorski medijski dijalozi“. Na skupu su sudjelovali znanstvenici i stručni radnici iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Ukrajine i Makedonije sa znanstvenim radovima na temu: Digitalizacija medija, Koncentracija u medijima, Autorska prava u medijima i Djeca i mediji. Radovi sa skupa, ukupno 36 radova, objavljeni su u časopisu za istraživanje medija i društva „Medijski dijalozi“ broj 9.

 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 29 od 32