dr. sc. Drago Martinović

  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider

Najave

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Fra Petar Sesar

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Press clipping

Arhiva

Powered by mod LCA

Dokumenti

GLEDAJ ME I BOLJE ĆEŠ ČUTI?! (2) LAŽI Ispis
Četvrtak, 17. ožujka 2011.

Nemamo li svi želju da znamo kada nas laže kolega, šef, klijent ili poslovni partner, muž, momak, supruga, predsjednički kandidat? Obzirom da lažemo svakih 10 min, (James Peterson), i ako znamo da 90% ljudi laže i u kancelariji i u svojoj kući, smatram da nije loše dati vam neke smjernice o tome kako otkriti laž:

Više...
 
GLEDAJ ME I BOLJE ĆEŠ ČUTI?! Ispis
Četvrtak, 17. ožujka 2011.

Jeste li znali da je registrirano milijun neverbalnih signala i znakova i čak 250.000 makro izraza lica? Znate li da imamo i 10.000 mikro izraza lica? Iznenađujuće statistike zar ne? Govora tijela ili kako ga Amerikanci popularno nazivaju Body Language je grana znanosti ljudskog ponašanja i njegove interpretacije koja se u akademskim krugovima naziva neverbalna komunikacija.

Više...
 
BITI ILI NE BITI NA FACEBOOKU Ispis
Ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Prije nešto više od mjesec dana (4. veljače) napunilo se sedam godina od osnutka društvene mreže Facebook (u početku se zvao TheFacebook), koja je danas jedna od najposjećenijih internet stranica uopće, sa svojih 600 milijuna korisnika. Facebook je odigrao veliku ulogu u nedavnoj revoluciji u Egiptu, državi s pet miliona korisnika Facebooka. Nakon ostavke predsjednika Hosnija Mubaraka, Kairo su u znak podrške samom projektu preplavili grafiti "Hvala Facebooku". Nakon Egipta, zatim Jemena, Libije, Behreina, Tunisa popularnost ove mreže dosegla je vrhunac u našem susjedstvu Republici Hrvatskoj.

Više...
 
KRIZNA KOMUNIKACIJA U ZDRAVSTVU Ispis
Subota, 12. ožujka 2011.

Kriza se može pojaviti svakog trenutka, ugrožava ustanovu u normalnom procesu funkcioniranja, onemogućuje postizanje ciljeva pa čak i opstanak ustanove. Pod pojmom „krizna situacija“ podrazumijeva se specifični, neočekivani i neuobičajeni događaj koji stvara visoki stupanj neizvjesnosti i prijetnje ili doživljaja prijetnje prioritetima pojedine organizacije. Poruke su u kriznom komuniciranju često višestruke, s ciljem eliminiranja utjecaja krize i smanjivanja utjecaja krize na minimum.

Više...
 
ODNOSI S JAVNOŠĆU U JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE Ispis
Četvrtak, 10. ožujka 2011.

Obzirom da moj magistarski rad pod nazivom „Odnosi s javnostima u jedinicama lokalne samouprave na primjerima općina i gradova u Bosni i Hercegovini“, a koji sam obranio krajem 2009. na Filozofskom fakultetu u Mostaru i knjiga koju sam promovirao u Širokom Brijegu (30.6.2010.) i Sarajevu (21.10.2010.), a koja nosi naziv „Komuniciranje jedinica lokalne samouprave s javnošću“, a i to da sam zaposlen u jedinici lokalne samouprave na mjestu savjetnika za odnose s javnošću moj prvi post bit će upravo posvećen odnosima s javnošću u jedinicama lokalne samouprave.

Više...
 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 29 od 30