dr. sc. Drago Martinović

  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider

Najave

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Fra Petar Sesar

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Press clipping

Arhiva

Powered by mod LCA

Dokumenti

Posljednje zbogom prijatelju dr.sc. Denisu Zaimoviću Ispis
Ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

Cijenjeni kolega i prijatelj Denis Zaimović šef Odjeljenja za odnose s javnošću, analitiku i marketing u Gradskoj upravi Sarajeva, smrtno je stradao u subotu 15. prosinca u prometnoj nesreći kod Kaknja. Novinari gotovo svih medijskih kuća u BiH s tugom su prihvatili informaciju o Zaimovićevoj smrti. Bio je izuzetno cijenjen kolega i čovjek. Zbogom dragi prijatelju.


Dr. sc. Denis Zaimović diplomirao je 2001. godine na Univerzitetu u Sarajevu, Fakultet političkih nauka, Odsjek za žurnalistiku kao prvi student koji je u neovisnoj produkciji Internewsa teorijski i praktično obranio diplomski rad „TV intervju kao kritičko¬analitički oblik novinarskog izražavanja“. Od 2000. do 2005. godine radio je na TV Hayat Sarajevo kao novinar i urednik i bio autor brojnih televizijskih priloga, intervjua i reportaža. Usavršavao se na International broadcasting bureau Voice of America (Iowa, Washington, DC, USA) 2003. godine. Od 2005. godine radio u Gradskoj upravi Grada Sarajeva kao šef Službe za odnose s javnošću, analitiku i marketing. Magistrirao je na postdiplomskom studiju Bosna i Hercegovina u suvremenom svijetu, na Odsjeku politologije, s temom magistarskog rada: „Efekti i mogućnosti primjene koncepta Euroregije u Bosni i Hercegovini“, i tako stekao zvanje magistra političkih nauka. Obranivši doktorsku disertaciju „Uloga odnosa s javnošću u institucijama lokalne samouprave“, 17. rujna 2011., stekao je zvanje doktora žurnalističkih odnosno komunikoloških nauka.

Obrana doktorskog rada Denisa Zaimovića (Sarajevo, 17.9.2011.)

Predstavljanje knjige "Komuniciranje jedinica lokalne samouprave
s javnošću"
(Sarajevo, 22.10.2010.)

Predstavljanje "Medijskih dijaloga" (Široki Brijeg, 20.10.2011.)

 

V. Crnogorski medijski dijalozi (Cetinje, 11.-13.5.2012.)

Komemorativna sjednica (Sarajevo, 18.12.2012.)

 

„Zadužio nas je Denis jer je bio jedan od nas, jedan od onih posebnih koji iskreno vjeruju, vrijedno rade, stalno uče i istražuju, ali i paze i podučavaju, jedan od onih koji su nasušna potreba svake zajednice, njene stabilnosti i održanja. Denisa moramo cijeniti zbog ustrajnosti da ono čime se zanimao u nauci, ostvari u praksi. Cijenit ćemo ga i zbog toga što nije oklijevao svoja znanja i vještine staviti u službu humanitarnog rada, rada na projektima koji promiču solidarnost među ljudima. Svoj posao je radio odgovorno, strpljivo, predano, bio je profesionalac koji je gradio povjerenje“, rečeno je između ostalog na komemoraciji održanoj 18. prosinca u amfiteatru zgrade Grada Sarajeva.