DIREKTORICA SAVEZA OPĆINA I GRADOVA FBIH VESNA TRAVLJANIN PRIREDILA PRIJEM ZA AUTORA KNJIGE „ODNOSI S JAVNOŠĆU U JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE“ DR. SC. DRAGU MARTINOVIĆA

drago vesna sogfbihDirektorica Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine Vesna Travljanin sa suradnicima priredila je prijem za dr. sc. Dragu Martinovića autora knjige „Odnosi s javnošću u jedinicama lokalne samouprave“.


Direktorica Travljanin je izrazila zadovoljstvo da je Savez općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine nakladnik knjige, te istaknula: „Uvjerena sam da će ova knjiga umnogome pomoći ne samo službenicima za odnose s javnošću već i rukovodećim službenicima, kao i načelnicima i gradonačelnicima u njihovu nastojanju prema još većoj otvorenosti i transparentnosti temeljnim načelima rada i funkcioniranja jedinica lokalne samouprave“.

Autor knjige dr. sc. Drago Martinović dugogodišnji konzultant Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine zahvalio je na prijemu i između ostalog rekao: „Nadam se da sam uspio uraditi knjigu koja će biti prihvatljiva i korisna djelatnicima za odnose s javnošću u jedinicama lokalne samouprave, odnosno djelatnicima u javnoj upravi, načelnicima, gradonačelnicima, ali i studentima i mojim kolegama koji na visokim učilištima predaju kolegij Odnosi s javnošću i srodne kolegije“.

Knjiga „Odnosi s javnošću u jedinicama lokalne samouprave“ autora dr. sc. Drage Martinovića prije nekoliko dana izašla je iz tiska. Osim Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine nakladnik knjige je i Hrvatska udruga za odnose s javnošću.

 

Search