PREDSJEDNIK HRVATSKE UDRUGE ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU MARIO AUNEDI MEDEK I IZVRŠNA DIREKTORICA MAJA KOČIŠ PRIREDILI PRIJEM ZA AUTORA KNJIGE „ODNOSI S JAVNOŠĆU U JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE“ DR. SC. DRAGU MARTINOVIĆA

nakladnik HUOJ prijemPredsjednik Hrvatske udruge za odnose s javnošću Mario Aunedi Medek i izvršna direktorica Maja Kočiš priredili su prijem za dr. sc. Dragu Martinovića autora knjige „Odnosi s javnošću u jedinicama lokalne samouprave“.

 

Autor knjige dr. sc. Drago Martinović certificirani stručnjak za odnose s javnošću zahvalio je na prijemu i rekao: „Zahvaljujem na prihvaćanju nakladništva i čini mi izuzetno zadovoljstvo da će moja knjiga, ako sam dobro prebrojao, biti 17. naslov kojemu je nakladnik Hrvatska udruga za odnose s javnošću, te da ću samim tim i ja biti među vrsnim praktičarima i teoretičarima odnosa s javnošću koji su objavili knjigu pod okriljem HUOJ-a. Nadam se da ću uz pomoć vas rukovodstva udruge, ali i kolega iz HUOJ-a svoju knjigu predstaviti diljem Republike Hrvatske. Razloga ima više, a neki od njih su da su između ostalog u knjizi prikazani rezultati istraživanja o organiziranosti odnosa s javnošću u jedinicama lokalne samouprave, o korištenju tradicionalnih i online medija i analizi službenih mrežnih stranica gradova u Republici Hrvatskoj, te da je ovo jedna od rijetkih lokalnih knjiga iz područja odnosa s javnošću u lokalnoj samoupravi i da će kao takva biti zanimljiva i od koristi kako studentima tako i praktičarima koji se bave odnosima s javnošću u javnoj upravi“.

Predsjednik Hrvatske udruge za odnose s javnošću Mario Aunedi Medek između ostalog istaknuo je da je ova još jedna knjiga kojoj je nakladnik Hrvatska udruge za odnose s javnošću, te da će Hrvatska udruge za odnose s javnošću pomoći u promociji knjige na cijelom području Republike Hrvatske.
Knjiga „Odnosi s javnošću u jedinicama lokalne samouprave“ autora dr. sc. Drage Martinovića prije 10-ak dana izašla je iz tiska. 

Search