dr. sc. Drago Martinović

  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider

Najave

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Fra Petar Sesar

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Press clipping

Arhiva

Powered by mod LCA

Dokumenti

NAJAVA MEĐUNARODNE KONFERENCIJE O KOMUNIKACIJAMA I INOVACIJAMA U JAVNOJ UPRAVI I JAVNIM TVRTKAMA Ispis
Srijeda, 21. veljače 2018.

Međunarodna konferencija o komunikacijama i inovacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama 'FOCUS' održat će se 16. ožujka 2018. u hotelu 'Hollywood' u Sarajevu.

 

Cilj ove konferencije okupljanje je i povezivanje pojedinaca zaposlenih u javnoj administraciji i javnim tvrtkama, te onih koji se bave odnosima s javnošću kako bi razgovarali o strategijama, taktikama i komunikacijskim procesima.

Prvo izdanje konferencije održano je 1. prosinca 2017. u Termama Tuhelj i ujedno predstavlja povijesni edukacijski događaj budući da je prva takve vrste po svom sadržaju i ciljnoj skupini stručnjaka odnosa s javnošću koje je okupila pod motom bliže ljudima.

Cijena kotizacije konferencije iznosi 70 € / 137 KM. U cijenu kotizacije uključena su sva predavanja, ručak, te PDV. Ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Nakon toga, organizator će izdati fakturu koju je potrebno podmiriti 7 dana po ispostavi ili po dogovoru. Krajnji rok za prijave je 13. 3. 2018. što je ujedno i krajnji rok za podmirenje fakture kako bi se moglo sudjelovati na seminaru. U slučaju otkazivanja sudjelovanja do 8. 3. 2018., moguć je povrat sredstava. Nakon toga datuma, moguće je poslati zamjenu uz prethodnu pismenu obavijest.

 

PROGRAM KONFERENCIJE

16. 3. 2018.

08:00 - 08:45

Prijava sudionika

08:45 - 09:00

Svečano otvorenje - uvodni govori uvaženih gostiju te pozdravna riječ Josipe Terzić Rezić, članice Organizacijskog odbora za BiH i Danijela Koletića, predsjednika Organizacijskog odbora

09:00 - 09:15

Amela Odobašić, Dip. CIPR, MCIPR, EACD, rukovoditeljica Sektora za odnose s javnošću Regulatorne agencije za komunikacije BiH: "Strateške komunikacije u javnoj upravi Bosne i Hercegovine"

09:15 - 09:30

Ekrem Dupanović, glavni urednik Media Marketing-a: "Zašto se komunikacije javne uprave i javnih tvrtki trebaju transformirati?"

09:30 - 9:50

Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Općine Stari Grad Sarajevo i Almedina Porča, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Općine Stari Grad Sarajevo: "Komunikacija i odnosi s javnošću u lokalnoj zajednici"

09:50 - 10:10

Ivan Radišić, suosnivač i direktor Unlimited Communication-a: "Nova digitalna revolucija - TAPOINT beskontaktna komunikacija"

10:10 - 10:30

Pauza

10:30 - 12:30

Panel diskusija: "Strateški izazovi komunikacija u javnoj upravi“

Uvodničar: dr. Smiljan Vidić, načelnik Općine Čapljina

Moderator: Julijana Mikulić Jurković, Ured načelnika Općine Čapljina, Služba za lokalni ekonomski razvoj i europske integracije

Sudionici: Admir Katica, šef Kabineta Predsjedništva Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH, Mirjana Micevska, rukovoditeljica Službe za informiranje Vijeća ministara BiH, Mirna Miljanović, glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova RS, Nebojša Regoje, načelnik Ureda za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova BiH, Iva Saraga, voditeljica poslovnih komunikacija i marketinga Ureda Uprave HBOR-a, Gordana Jovanović, menadžerica za odnose s javnošću Ministarstva javne uprave Crne Gore, Gabrijela Petković Jovanović, menadžerica za odnose s javnošću Agencije za privredne registre Republike Srbije

12:30 - 13:45

Pauza za ručak

13:45 - 14:15

Simon Jones, predsjednik Ureda za komunikaciju lokalne uprave Velike Britanije i direktor Westco Communications-a: "Moć komunikacije u izgradnji povjerenja i poboljšanju života"

14:15 - 15:15

Primjeri iz prakse (po 20 min.) - I. dio:

Melita Pavlek, glavna tajnica Hrvatske zajednice županija: "Mala škola transparentnosti-izazov otvorenog proračuna"

Katja Fašink, voditeljica odnosa s javnošću u ELES grupi: "Lideri budućnosti"

Nađa Lutvikadić-Fočo, direktorica odnosa s javnošću BH Telecom-a: "Poboljšanje imidža u javnom sektoru"

15:15 - 15:45

Alessandro Butticé, novinar, stručnjak za komunikaciju u javnom sektoru EU, potpredsjednik EAPO&IC-a: "Važnost transparentne komunikacije u javnoj upravi i javnim tvrtkama"

15:45 - 16:00

Pauza

16:00 - 16:40

Primjeri iz prakse (po 20 min.) - II. dio:

Rajko Šebek, izvršni direktor, i Eleonora Albijanić specijalistica za vanjsku komunikaciju Elektroprivrede Crne Gore: "Komentar na Facebook-u: Nećete vjerovati, netko iz Elektroprivrede odgovara na FB navečer :-)"

dr. sc. Drago Martinović, ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke: "Korištenje alata novih medija u javnoj upravi"

16:40 - 17:10

Krešimir Macan, posebni savjetnik predsjednika Vlade RH za strateško komuniciranje: "Mi smo tu zbog vas, a ne obratno - kako PR mijenja javnu upravu"

17:10 - 17:30

Dodjela certifikata o sudjelovanju

Zatvaranje konferencije