dr. sc. Drago Martinović

  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider

Najave

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Fra Petar Sesar

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Press clipping

Arhiva

Powered by mod LCA

Dokumenti

BITI ILI NE BITI NA FACEBOOKU Ispis
Ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Prije nešto više od mjesec dana (4. veljače) napunilo se sedam godina od osnutka društvene mreže Facebook (u početku se zvao TheFacebook), koja je danas jedna od najposjećenijih internet stranica uopće, sa svojih 600 milijuna korisnika. Facebook je odigrao veliku ulogu u nedavnoj revoluciji u Egiptu, državi s pet miliona korisnika Facebooka. Nakon ostavke predsjednika Hosnija Mubaraka, Kairo su u znak podrške samom projektu preplavili grafiti "Hvala Facebooku". Nakon Egipta, zatim Jemena, Libije, Behreina, Tunisa popularnost ove mreže dosegla je vrhunac u našem susjedstvu Republici Hrvatskoj.

Više...
 
KRIZNA KOMUNIKACIJA U ZDRAVSTVU Ispis
Subota, 12. ožujka 2011.

Kriza se može pojaviti svakog trenutka, ugrožava ustanovu u normalnom procesu funkcioniranja, onemogućuje postizanje ciljeva pa čak i opstanak ustanove. Pod pojmom „krizna situacija“ podrazumijeva se specifični, neočekivani i neuobičajeni događaj koji stvara visoki stupanj neizvjesnosti i prijetnje ili doživljaja prijetnje prioritetima pojedine organizacije. Poruke su u kriznom komuniciranju često višestruke, s ciljem eliminiranja utjecaja krize i smanjivanja utjecaja krize na minimum.

Više...
 
ODNOSI S JAVNOŠĆU U JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE Ispis
Četvrtak, 10. ožujka 2011.

Obzirom da moj magistarski rad pod nazivom „Odnosi s javnostima u jedinicama lokalne samouprave na primjerima općina i gradova u Bosni i Hercegovini“, a koji sam obranio krajem 2009. na Filozofskom fakultetu u Mostaru i knjiga koju sam promovirao u Širokom Brijegu (30.6.2010.) i Sarajevu (21.10.2010.), a koja nosi naziv „Komuniciranje jedinica lokalne samouprave s javnošću“, a i to da sam zaposlen u jedinici lokalne samouprave na mjestu savjetnika za odnose s javnošću moj prvi post bit će upravo posvećen odnosima s javnošću u jedinicama lokalne samouprave.

Više...
 
Dobrodošli na moj blog Ispis
Utorak, 08. ožujka 2011.

Nakon podužeg razmišljanja i priprema konačno sam realizirao svoju zamisao o kreiranju vlastitog bloga. Misao koja me cijelo vrijeme pratila u ovoj mojoj zamisli, a koja je i danas itekako prisutna, je redovito ažuriranje bloga i pitanje hoću li uspjeti redovito održavati blog i hoće li biti Vama budućim nadam se redovitim posjetiteljima zanimljiv. Pisat ću o temama iz odnosa s javnošću, komuniciranja, zatim o medijima, o novim informacijsko-komunikacijskim tehnologijama, kao i o politici koja je nezaobilazna u životu sviju nas bez obzira čime se bavimo i naravno o temama iz lokalne samouprave u kojoj sam i uposlen. Već sam obavio i nekoliko razgovora s kolegama iz struke, a tu prije svega mislim na djelatnike za odnose s javnošću, glasnogovornike i kolege uposlene na fakultetima, koji pišu o navedenim temama, i koji su pristali svoja razmišljanja podijeliti s nama putem ovog bloga. Svakako se nadam da ćete mi i Vi svojim sugestijama, primjedbama, prijedlozima i komentarima pomoći da ovaj blog bude svakim danom sve bolji, a samim tim pomoći ćemo i sami sebi u pozicioniranju struke odnosa s javnošću na mjesto kojem i pripada, a to mjesto je u vrhovnom menadžmentu tvrtke, institucije, javne uprave, udruge građana…   

 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 30 od 30