dr. sc. Drago Martinović

  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider
  • mr. sc. Drago Martinović - Slider

Najave

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Fra Petar Sesar

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

www.dragomartinovic.com

Ovdje možete naručiti knjigu

Download knjige - PDF

Press clipping

Arhiva

Powered by mod LCA

Dokumenti

PRVI DOKTORAT IZ OBLASTI ODNOSA S JAVNOŠĆU U BiH OBRANIO JE PROF. DR. SC. NAJIL KURTIĆ Ispis
Nedjelja, 22. svibnja 2011.

Prvi doktorat iz znanstvene oblasti odnosa s javnošću s naslovom „Strategija upravljanja odnosima s javnošću“ uradio je i obranio 1997. na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu prof. dr. sc. Najil Kurtić (uvaženi profesor je bio jedan od predstavljača moje knjige „Komuniciranje jedinica lokalne samouprave s javnošću“). U doktoratu su istaknuta dva ključna problema tadašnje prakse odnosa s javnošću u regionalnim okvirima, koji su prisutni i danas, to su odsustvo teorijske i strateške perspektive, odnosno dominacija tehnika i nekritičkog transfera studija slučaja iz anglo-američkog društvenog okruženja.

Više...
 
Najava Međunarodni znanstveni skup „IV. CRNOGORSKI MEDIJSKI DIJALOZI” Ispis
Četvrtak, 19. svibnja 2011.

U Bijelom Polju (Crna Gora) od 27.-29. svibnja 2011. održat će se Međunarodni znanstveni skup  „IV. CRNOGORSKI MEDIJSKI DIJALOZI”. Na ovom Znanstvenom skupu sudjelovat ću s radom „Uloga masovnih medija u slobodnom vremenu djece“, a s kolegicama  mr. sc. Meri Maretić i mr. sc. Josipom Caktaš iz Splita  predstavit ću naš zajednički znanstveni rad: „Mediji i komunikacijska aktivnost mladih“
PROGRAM ZNANSTVENOG SKUPA:

Više...
 
„Uloga odnosa s javnošću u kreaciji pozitivnog imidža države – Pozicioniranje Bosne i Hercegovine u međunarodnoj javnosti“ Ispis
Srijeda, 11. svibnja 2011.

Krajem prošlog mjeseca na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu predstavljena je knjiga „Uloga odnosa s javnošću u kreaciji pozitivnog imidža države – Pozicioniranje Bosne i Hercegovine u međunarodnoj javnosti“ autorice dr. sc. Jasne Duraković. Jedan od promotora knjige prof. dr. sc. Besim Spahić između ostalog je naglasio da za današnju državu Bosnu i Hercegovinu ne možemo reći ni da ima vlastitu nacionalnu ekonomiju, nacionalnu politiku i vanjsku politiku i da moramo, dakle, unutar same države napraviti PR i definirati imidž, a graditi ga nije moguće bez domoljublja. Na jednom takvom projektu patriotizma imidž nastaje spontano.

Više...
 
„Uloga i značenje strateškog komuniciranja u jedinicama lokalne samouprave“ Ispis
Subota, 07. svibnja 2011.

„Uloga i značenje strateškog komuniciranja u jedinicama lokalne samouprave“ naziv je Znanstvenog rada koji sam predstavio na Znanstveno-stručnoj konferenciji „CJELOVITOST ZABIOKOVLJA: Pluridisciplinarni pristup“ održanoj u Ljubuškom i Vrgorcu 5. i 6. svibnja 2011. Ovo je drugi rad koji sam radio u koautorstvu s kolegicom Meri Maretić savjetnicom za za kulturu, informiranje i udruge Splitsko-dalmatinske županije.

Više...
 
Najava Znanstveno-stručne konferencije „CJELOVITOST ZABIOKOVLJA: Pluridisciplinarni pristup” Ispis
Petak, 22. travnja 2011.

 

U Ljubuškom (BiH) i Vrgorcu (Republika Hrvatska) u organizaciji Udruge za očuvanje zavičajne baštine „Slivno“ (RH) i Udruge za regionalni i ruralni razvoj „Hercegovački STAP“, Ljubuški, (BiH) 5. i 6. svibnja 2011. održat će se IV.  MEĐUNARODNA ZNANSTVENO-STRUČNA KONFERENCIJA pod nazivom „CJELOVITOST ZABIOKOVLJA: Pluridisciplinarni pristup”. Na ovoj Znanstveno-stručnoj konferenciji s kolegicom mr. sc. Meri Maretić savjetnicom za kulturu, informiranje i udruge Splitsko-dalmatinske županije predstavit ću naš zajednički znanstveni rad: „Uloga i značaj strateških komunikacija u jedinicama lokalne samouprave“.    PROGRAM ZNANSTVENO-STRUČNE KONFERENCIJE:

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 30 od 32