Novosti

NA PRIJAMU KOD GRADONAČELNIKA MILANA BANDIĆA I ZAMJENICE GRADONAČELNIKA DOC. DR. SC. OLIVERE MAJIĆ

prijam grad zagreb 2Na prijamu osim gradonačelnika Bandića i zamjenice gradonačelnika doc. dr. sc. Olivere Majić nazočili su Pavle Kalinić pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, Javor Lozara zapovjednika Vatrogasne zajednice Grada Zagreba, Siniša Jembrih zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i Vedran Šušković voditelj Odjela za poslove obrane i informacijske sigurnosti.

 

Zahvaljujući ponajprije susretljivosti i otvorenosti zamjenice gradonačelnika doc. dr. sc. Olivera Majić s kojom sam dogovorio sastanak, naravno uz gradonačelnika Bandića koji se puno puta dokazao kao istinski prijatelj ovih naših prostora, ovaj sastanak ocjenjujem veoma uspješnim. Dobio sam konkretna obećanja i spremnost za stručnu i materijalno-tehničku pomoć sustavu zaštite i spašavanje u našoj Županiji u sklopu kojega se nalazi i vatrogastvo. Posebnu dimenziju ovom sastanku daje nazočnost čelnih ljudi sustava zaštite i spašavanja na razini Grada Zagreba.

Gradonačelnik Milan Bandić i zamjenica gradonačelnika doc. dr. sc. Olivera Majić izrazili su spremnost za stručnu i materijalnu pomoć sustavu zaštite i spašavanja, a samim tim i vatrogastva u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

prijam grad zagreb 1

 
http://mojzagreb.info/zagreb/hrvatska/gradonacelnik-milan-bandic

 

dnevni 31 8 2018

        Dnevni list, 31. 8. 2018.

prijam kod gradonacelnika vecernji

Večernji list, 31. 8. 2018.

Search